Slide Image
Slide Image
Slide Image

Az alternativesmed azzal a céllal jött létre, hogy tudást és akár megoldást adjon a magyar embereknek a boldogabb és jobb közérzet megteremtéséhez. Életünk talán legértékesebb része az egészség. Ezzel szemben nagyon keveset tudunk erről a témáról, sem neveltetésünk során, sem az iskolában nem kapunk olyan használható tudást, amellyel biztosan meg tudnánk őrizni egészségünket. Éppen ezért már csak akkor foglalkozunk az egészségünkkel, amikor már valami baj van. 

Az alternative megbízott közérzetjavító tanácsadó munkatársai a kor legmodernebb komplementer eszközeivel segíthet Önnek, azon belül wellness, szépségipari és orvostechnikai és gyógyászati eszközök megoldásaival segíthet minden olyan embernek, aki megszeretné őrizni jó közérzetét, vitalitását.
2011-ben kezdtük el a mozgalmat Magyarországon és mára már piacvezetőek vagyunk ezen a területen. A versenytársak is a mi technológiánkat másolják, alkalmazzák. Ez természetesen egy kicsit sem zavar minket, hisz így Ők is segítik az embereket egy boldogabb élet elérésében. Szeretjük mindig mutatni az irányt, ezzel mutatva ügyfeleinknek a biztonságot és a garanciát.

2011 óta hozzávetőlegesen, több mint 20.000 ügyfelet tudtunk hozzájuttatni valamilyen prémium megoldáshoz Európában a magyar és külföldi partner cégek közreműködésével. Hiszen a cég termékei nem csak Magyarországon elérhetőek már, hanem más Európai országban is. Az elmúlt 11 évben megerősödtünk és sikerült olyan tudásra szert tennünk, amellyel magabiztosan terjeszkedhetünk külföldre is. Olyan technológia és tudás van a birtokunkban, amelyre véleményünk szerint szükségük van az embereknek, a Világ összes emberének. Ezt a lehetőséget pedig mi nem fogjuk elzárni önző módon a Világ elől, ez már egy küldetés. Küldetés, hogy az emberek megismerjék azokat az alternatív megoldásokat, amelyekkel, nagyságrendekkel javíthatnak életük minőségén. Magyarország mellett még Romániában kezdtük meg a tevékenységünket, de közeljövőben Olaszország és Oroszországban szeretnénk megkezdeni a küldetésünk, mint magyar vállalkozók. Ami büszkeséggel tölthet el minden magyar szívű hazafi embert, hogy a világ más pontjain is helyt tudunk állni és az ötletünket más állampolgárok részére is eltudjuk jutatni, így akár másokon is tudunk segíteni, legyen az a jó közérzetében vagy a vitalitásában. 

JÖVÜNK MILÁNÓ! CIAO ITALIA!

A kor legmodernebb komplementer, wellness, közérzetjavító és orvostechnikai eszközök megoldásait hozzuk el a magyar embereknek, annak érdekében, hogy egy minőségibb életet élhessenek. Nem célunk helyettesíteni a magyar egészségügyet, vagy lecserélni azt. Célunk, hogy azt kiegészítve esetlegesen segíteni tudjuk az Önök életét!

2023 elsőnegyedévében bővül a termék palettánk az új orvostechnikai eszközeinkkel, ismerje meg új termékeinket! Partner üzletek üzemeltetői újra gondolták az állapotfelmérés lehetőségét, ez idáig orvosi diagnózist nem helyettesítő teszt mérést végeztek, de 2023 első negyedévtől egyéb humán egészségügyi szolgáltatás keretein belül végzik az állapotfelmérést, amit felsőfokú egészségügyi végzettségű szakember fog elemezni és értékelni a teszten látható eredmények alapján, ezzel új szintre emelve a szolgáltatást (ami ezek után sem állít fel diagnózist). A szolgáltatást partner cég fogja biztosítani, aki erre a tevékenységre szakosodott (egyéb humán egészségügyi szolgáltatás). A partner üzletek 2023 első negyedévétől gyógyászati segédeszköz boltként üzemelnek, ezzel növelve az üzletek bizalmát és tekintélyét. Hiszen nekünk a legfontosabb és partnereinknek is a legfontosabb, hogy a maximális szolgáltatás és lehetőséget nyújtsuk a magyar embereknek.

Nekünk a magyar emberek a legfontosabbak és a világ modern eszközeit szeretnénk bemutatni és eljuttatni minden magyar otthonba, ez a mi küldetésünk, ezzel kellünk és ezzel fekszünk! Látogasson el hozzánk és ismerjük meg egymást.A partner üzletek számára fontos a precíz és kiemelt tájékoztatás, ezért minden egyes érdeklődővel személyre szabottan tárgyalnak. Az üzletek belső területén több tájékoztató kifüggesztésre került, hogy minden ponton a maximális tájékoztatást tudjuk biztosítani Önöknek, a többi írásos tájékoztató dokumentum mellett. Szeretnénk az ügyfélbarát cégek közé a leghamarabb bekerülni Magyarország területén, ez miatt a partner cégek azt a pozitív döntést hozták, hogy minden wellness, szépségipari kategóriájú termék esetében biztosítják az indoklás nélküli elállási lehetőséget, minden vásárlás után, ami 30 naptári nap. Orvostechnikai és gyógyászati segédeszközöknél 14 naptári nap az elállási lehetőség, hiába üzletben történt a vásárlás, hiszen a magyar jogszabályok értelmében üzletben történő vásárlás esetén (személyes, nem webshop) a kereskedelmi cégnek nem szükséges elállási lehetőséget biztosítani. Partner cégek ezt biztosítják minden vásárlónak, hogy Ön a lehető legjobb döntést hozhassa, elhamarkodott vagy meggondolatlan vásárlásnak helye nincs a partner cégeknél!