Alternative International Holding S.R.L egyes jogi ügyeit a megbízott partnerünk intézi Románia területén:

SARI & BOCHIŞ CONSULTING ÜGYVÉDI IRODA

 

Alternative International Kft. és az Alternative Hungary Kft. egyes jogi ügyeit jelenleg a megbízott jogi partnerünk intézi Magyarország területén:

DR. KOSIK KRISTÓF /KOSIK ÜGYVÉDI IRODA/

 

Alternative International Kft. és az Alternative Hungary Kft. egyes jogi ügyeit a megbízott jogi partnerünk intézte Magyarország területén 2024.02.12 -ig.

KERTÉSZ ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA

 

Számunkra fontos, hogy partnereink kikkel és hogyan és mióta dolgoznak a szakmájukban. Ezen partnerünk kapcsolatban áll a Ferencvárosi TC Labdarúgócsapattal és a Valton Securityval, ami nekünk garanciát jelent, nem beszélve hogy 20 éves tapasztalattal rendelkezik már. A magyar üzletek biztonságáról gondoskodik tehát: 

FLOTT CONTROL SECURITY


Magyarország harcművésze a Biomag orvostechnikai eszköz termékcsalád termékeivel kezdte meg 2023 év végén a rehabilitációját, mint alternatív segítség.

PIRIK TAMÁS 


A román üzletek biztonságáról gondoskodik: 

SMISS SECURITY

 

Biomag, Alternative, Balance márkák Magyarországi reklámarca
(2023.05.01 től - 2025.05.24 ig): 

NAGY FERÓ 
(Kossuth-díjas magyar énekes, színész, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere).

 

Köszönjük hogy a Biomag orvostechnikai termékcsaládot választottad. Számunkra ez nagy megtiszteltetés, hogy egy Magyar válogatott labdarúgó, a DVSC játékosa minket választott.
Hajrá Magyarok! Hajrá Loki!

DZSUDZSÁK BALÁZS 

 

Köszönjük hogy a Biomag orvostechnikai termékcsaládot választottad. Számunkra ez nagy megtiszteltetés, hogy egy Magyar válogatott labdarúgó, a Ferencváros játékosa minket választott.
Hajrá Magyarok!

BOTKA ENDRE 

 

 

Biomag, Alternative, Balance márkák Magyarországi reklámarca
(2023.07.01 től 2024.07.01 ig): 

GÁSPÁR GYŐZŐ

Magyarországi viszonteladó partner üzletek megtalálhatóak Budapesten, Debrecenben, Szegeden, és Nyíregyházán. Románia területén Bukaresten és Galacon vagyunk már elérhetőek. Hamarosan nyitja a partner cég az új prémium üzleteit Nagyváradon és Temesváron is.