MORA®️ Nova: rezgések, amelyek megváltoztathatják az életét! Orvostechnikai eszköz. 

A MORA®️-módszer legfrissebb vívmánya, amely több, mint 40 éves kutatást és fejlesztést követően ötvöz több ezer éves hagyományokra alapuló, tradicionális módszereket, alternatív gyógyászati eljárásokat és nem konvencionális alkalmazásokat egy modern, állapotfelmérésre és kezelésre egyaránt alkalmas orvostechnikai eszközben. A készülék, amelyet egészségügyi munkatársak mellett kiképzett személyzet (pl. asszisztens) is kezelhet, alkalmas lehet egészségi állapotfelmérésre, valamint az eredmény alapján a MORA®️-módszer egyéni alkalmazására.

 
 

Az állapotfelméréshez illetve a kezelésekhez  a páciens és a készülék között fizikai kapcsolat létesítése szükséges. Ez kéz-, láb-, és fejelektródák segítségével  történik, amelyek lehetnek egyszer használatos tappancsok, illetve többször is alkalmazható aranyozott elektródák. A páciens szervezetének elekromagnetikus rezgései ezeken keresztül érhetik el a berendezést. Ezeket a MORA®️ Nova az állapotfelmérés és a megadott kezelési paraméterek alapján átalakítja. Ezt követően visszavezetésre kerülhetnek a páciens szervezetébe a kimeneti elektródákon át. 

A MORA®️ Nova kezelőfelületének megtervezésében orvosok és terapeuták is részt vettek.

Bővebben itt tájékozódhat a MORA NOVA orvostechnikai állapotfelmérő teszt készülékről, kezelésekről (partner üzletekben ez a szolgáltatás nem érhető el), a MORA elvről: meddiamond.hu

A MORA BIOREZONANCIA állapotfelmérő teszt nem orvosi diagnózis és NEM helyettesíti azt! Az állapotfelmérő teszten elhangzottakat az  Alternative Hungary Kft és az Alternative International Kft. termékei nem gyógyítják, nem kezelik. Termékeinket kiegészítő lehetőségképpen ajánljuk.

Forrás:
moratechnologies.de

 
A tesztmérés díjkötelezett. A díjazás mértéke partner üzletenként változhat. A tesztmérés ára nem tartalmazza minden esetben az elemzést, csak kizárólag a tesztmérő program által alkotott eredmények felolvasását, igény esetén!

Az állapotfelmérést (ami 2023 első negyedévétől egyéb humán egészségügyi szolgáltatásnak fog minősülni és egészségügyi végzettségű személy fogja a tesztmérést elemezni) az üzletben nem az Eladó cég, hanem tőle független vállalkozás (cég) végzi a állapotfelmérő tesztmérést, ami orvosi diagnózisnak nem minősül. Az állapotfelmérő készülékeket NEM forgalmazzuk, gyártjuk, annak mechanizmusáért felelősséget nem tudunk vállalni.