NLS tesztmérő készülék általánoságban.

NLS rövid története:

Az emberek már évezredek óta használták ezt a tudást, amely az ősi ayurvedikus hagyományokban, a hagyományos ősi kínai orvoslásban is fellelhetőek. A jógagyakorlatoknál alkalmazott kéztartásokat, a mudrákat, melyek bio-energia rezgéseket generálnak, évezredek óta tanítják és használják. A Biorezonancia Szkenner műszer alapelvei, a biorezonancia kutatás, még 1920-ban kezdődött az USA-ban és Oroszországban.
Dr. Rife-nak 1920-tól sikerült elérnie azt, amit a mai elektronmikroszkópokkal, még most sem lehet kimutatni.

Élőben, színesben és nagy felbontásban tudta vizsgálni a mikrobákat.
A látható fény spektrumán kívül álló frekvenciák voltak azok, amik rezonálva láthatóvá tették a mikrobákat.
Hosszú, évekig tartó tanulmányai során felfedezte, hogy minden egyes vírusnak, vagy baktériumnak van egy sajátos, speciális  rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé is teszi azt. Szuper-finom mikroszkópjainak köszönhetően felfedezte, hogy minden betegséget keltő organizmus sebezhető egy speciális frekvenciabesugárzással, ami más élő közegre egyáltalán nincs hatással. Évekig kísérletezgetve feltérképezte minden általa veszélyesnek tartott baktérium, vírus halálos oszcilláló frekvenciáját. Sok ilyen frekvenciát állapított meg. 1934-ben Rife több rezonáns frekvenciákon működő Frekvencia ,,Terápia” készüléket alkotott, különféle betegségekre.  Rife 1953-ban így írt az 1934-es Frekvencia ,,Terápia” eredményeiről:
“A frekvencia ,,terápia” készülék általi ,,gyógykezelés” során a betegek semmiféle fájdalmat nem éreznek, semmiféle hang nem hallható, és semmiféle érzés sincs.
Rövid kezeléssel a vírus vagy baktérium elpusztulhat, és a test esetlegesen természetes úton, rendbe hozhatja magát, azok toxikus hatásaitól. Így egy csapásra, egyidejűleg többféle típusú betegséget is lehet kezelni. Egy másik kutató orvos, Dr. Georges Lakhovsky, a “multihullám oszcillátor” feltalálója, aki az 1920-as évektől kezdve rák daganatos növényeken, állatokon és később emberi mintákon végzett sikeres kísérleteket.
A multihullám oszcillátor “ultra rádió frekvenciák” széles spektrumában sugárzott. A folyamatos fejlesztésekre, tesztvizsgálatokra  több száz millió dollárt áldoztak, amely tapasztalatok segítségével fejlesztették a technológiát, a jelenlegi magas szintre.

Forrás és bővebb tájékoztatást az NLS állapotfelmérő teszt tudományos alapjairól, vizsgálatairól (nem orvosi vizsgálat!) itt olvashat:
nlsdiagnosztika.drszollargyorgy.hu/

 
 

Ez a mérés semmilyen kárt nem okozhat, és nem lehet mellékhatása. A módszer további nagy előnye lehet, hogy más ismert eljárásokhoz képest sokkal átfogóbb, gyorsabb és még csupán a formálódás állapotában lévő patológiai folyamatokat is képes lehet kimutatni.

A 3D vagy 9D állapotfelmérő teszt nem orvosi diagnózis és NEM helyettesíti azt! Az állapotfelmérő teszten elhangzottakat az  Alternative Hungary Kft és az Alternative International Kft. termékei nem gyógyítják, nem kezelik.
Termékeinket kiegészítő lehetőségképpen ajánljuk.

Forrás:
drszollargyorgy.hu

 
A tesztmérés díjkötelezett. A díjazás mértéke partner üzletenként változhat. A tesztmérés ára nem tartalmazza a kiértékelést, csak kizárólag a tesztmérő program által alkotott eredmények felolvasását, igény esetén!

Az állapotfelmérést (ami 2023 első negyedévétől egyéb humán egészségügyi szolgáltatásnak fog minősülni és egészségügyi végzettségű személy fogja a tesztmérést elemezni) az üzletben nem az Eladó cég, hanem tőle független vállalkozás (cég) végzi a állapotfelmérő tesztmérést, ami orvosi diagnózisnak nem minősül. Az állapotfelmérő készülékeket NEM forgalmazzuk, gyártjuk, annak mechanizmusáért felelősséget nem tudunk vállalni.